.

Wie ben ik

Mijn naam is Heidy Bastiaansen, 45 jaar, getrouwd met Paul en samen trotse ouders van vier kinderen. Na de geboorte van onze derde ben ik op naailes gegaan. Al snel merkte ik dat dit een grote hobby zou worden. Ik werk vanuit mijn hart; ik wil iets moois maken waar ik mezelf en anderen blij mee maak.

Ik werk graag met bestaande stoffen, stoffen die ergens zijn blijven liggen.  Lapjes stof die ‘over’ zijn, maar zeker ook met stoffen die een emotionele waarde hebben.  Ik hou van duurzaam en hergebruik. Het geeft me een goed gevoel dat stof een tweede leven krijgt.  Ik zal dus niet zomaar een kledingstuk weggooien en hoop dat jij dat ook niet doet.
Met een beetje creativiteit komt er weer een mooi product uitrollen.

1975 – – – – – – – – – – –
Geboren in Zundert; ietsje eerder dan mijn tweelingbroer.

1998 – – – – – – – – – – –
Opleiding aan de Pabo volbracht en ik kon meteen aan de slag voor groep acht op basisschool de Wegwijzer in Achtmaal.

2008 – – – – – – – – – – –
Gestart met naailes. Wat ontzettend leuk vond ik dat!

2010 – – – – – – – – – – –
Na twaalf jaar onderwijs en met een wens voor een vierde telg besloot ik om uit het onderwijs te stappen en thuisblijfmoeder te worden.

2015 – – – – – – – – – – –
De jongste telg werd vier jaar. En zoveel meer tijd om achter de naaimachine te duiken.

2016 – – – – – – – – – – –
Een jaar van creativiteit en zoveel mooie (s)tofmomenten.

2017 – – – – – – – – – – –
Gestart met Stofselz.  Wat heb ik er zin in.

2019– – – – – – – – – – –
Stofselz is heerlijk maar het werken op een basisschool begon ik toch te missen.  Vanaf nu mag ik, via Leswerk, invallen.  Onderwijs en Stofselz: een creatieve combinatie.