Herinneren & Bewaren

Aan een kledingstuk zit vaak een herinnering. Een herinnering aan je kindertijd, een herinnering aan een vakantie.
Maar ook zijn kledingstukken een herinnering aan een dierbare die je ontvallen is. Stofselz is om te herinneren en om te bewaren.

Herinneren

Na het overlijden van een dierbare komt een moment dat je de kleding gaat uitzoeken. De emotionele waarde van de kleding is groot.  Liefst heb je de kleding van die persoon dicht bij je. Wat is er mooier dan een herinneringskleed voor op de bank. Zo eentje waar je heerlijk onder kunt kruipen. Of een mooi kussen, een knuffel of een tas. Alles is mogelijk.

Mocht je een herinnering willen van stof neem dan contact met me op. Samen gaan we dan bekijken wat ik voor je kan betekenen. Ik hoor, voordat ik aan de slag ga, graag jouw wensen omtrent formaat en kleurgebruik.  Behalve kleding kan ik ook een gordijn, een kussensloop of een dekbedovertrek verwerken in een herinneringsproduct. De bijzondere details van een kledingstuk, zoals bijvoorbeeld een kraagje, een zak van een spijkerbroek, een broekband of een knoopje hou ik zoveel mogelijk in tact. Ook is het mogelijk om nieuwe stoffen in het product te verwerken. Zo kan je met een enkel kledingstuk toch een mooie herinnering creëren.

Bewaren

Een kledingstuk kan ook een andere emotionele waarde hebben.  Je kan kleding bewaren omdat het bij je kindertijd hoort. Kleding die je doet denken aan de tijd dat je op kamers woonde. Bijna iedereen heeft wel iets liggen dat een herinnering bij zich draagt.  Lijkt je het leuk om deze stof terug te zien in een ander product?  Heb je een shirt dat je wel wil bewaren maar niet meer draagt?  Of wil je van een voetbalshirtje een kraamcadeau laten maken.  Ik doe het graag.

Van elk product maakt Stofselz een kleine herinnering van Stof.
De kosten voor het maken van een herinnering zijn afhankelijk van het formaat en het verwerken van de hoeveelheid kledingstukken.

Zie hieronder een prijsindicatie van een kleed, kussen en een tas:

Kleed Kussen Tas
Prijs is afhankelijk van het formaat en de gebruikte stof.  Richtprijs is €120,- per m2.
.
bijvoorbeeld:
formaat 30 x 30 cm: € 45,-
formaat 50 x 50 cm: € 60,-
bijvoorbeeld:
A4 formaat: € 25,-
Schoudertas: € 55,-

.
Bovenstaande prijzen zijn exclusief de kosten van de gebruikte materialen.

Informeer vrijblijvend of ik iets voor jou kan betekenen.
Laat mij iets moois voor je maken! En bewaar de herinnering!

.